Behandelingen

Acrylnagels

Wat zijn nou precies acrylnagels? Deze vraag wordt nog erg vaak gesteld. Hierbij een korte uitleg:

Acrylnagels zijn kunstnagels die op de natuurlijke nagel worden aangebracht. Acryl bestaat uit een vloeistof en poeder, van deze combinatie wordt een vloeibaar bolletje gemaakt wat vervolgens aangebracht wordt op de nagel en kan worden gevormd tot een kunstnagel. Doormiddel van een sjabloon kan hiermee het nagelbed verlengd worden en zo kan je je eigen lengte en vorm bepalen van de volledige kunstnagel. De acryl hard volledig uit doormiddel van de open lucht wat gemiddeld 3-5 minuten duurt. Vervolgens kan de nagel gevijld worden en afgelakt worden.

Gellak op de natuurlijke nagel

Hierbij wordt de nagel verstevigd doormiddel van gellak. De nagel wordt eerst voorzien van een verstevigende gel zodat het meer stevigheid krijgt en je langer plezier van de nagels zult hebben. Vervolgens komt over de gel versteviging een gellak in de gewenste kleur. Deze behandeling wordt niet gezet in combinatie met verlenging. Mocht je toch graag verlenging willen raad ik acrylnagels aan die je in elke gewenste vorm en lengte kan laten zetten.

Gellak op teennagels

Hierbij wordt de nagel verstevigd doormiddel van gellak. Uw nagels krijgen de nodige verzorging waarbij het daarna voorzien wordt van een kleur naar keuze. Gellak op teennagels is vooral een must tijdens de warme zomermaanden wanneer de slippers weer uit de kast worden gehaald.